19 januari 2010

Nätfrossa

Isodieten.
http://www.expressen.se/halsa/1.1842185/hitta-din-dromvikt-med-iso-metoden

Vårens frisyrer.

3 kommentarer:

  1. Vad kul att du skrivit om iso-dieten. Jag tycker den verkar jättebra! Sättet att tänka liknar Xtravaganza metoden (som jag ju tappat 11 kg med hittills!) dvs mycket protein, långsamma kolhydrater och stor vikt vid att få i sig viktiga näringsämnen och antioxidanter via frukt och grönt. Följer man Iso strikt så ligger man kring 1400 kal om dagen vilket är samma mängd som vid Xtravaganza halvfart!

    SvaraRadera
  2. Oj, 11 kilo, det var inte illa. Jag är ju skeptisk till första soppfasen i Xtravaganza men jag känner till andra som har börjat sin viktnedgång med liknande dieter och sedan övergått till LCHF eller annan kost. Det är nog det viktigaste, att man hittar något som funkar i vardagslivet och som man mår bra av i längden. Jag hoppas att du också gör det!

    SvaraRadera
  3. Ja, det känns väldigt bra! Har börjat med isodieten nu och tycker verkligen om den, men jag hade fel i att det bara är 1400 kcal/dag, det är ca 1600 vilket känns helt okej speceillt som jag rör på mig en del.

    Jo, soppfasen (helfarten) kan bli fel om man använder den på fel sätt och återgår till den för att korrigera sina misstag. Den största utmaningen är ju att lära sig ett bra förhållningsätt till riktig mat och det kan man inte skjuta upp för länge.

    SvaraRadera