17 december 2009

Jag tyckte nog att den där osten vinglade lite


Jag älskar ost och vin. Kombinationen av en god, lagrad ost och ett rött, fylligt vin är gudomlig. Här, i ostdisken i Söderhallen, har de förenklat det hela. Ost och vin i ett.

8 kommentarer:

  1. Apropå något helt annat. Jag behöver träningsråd. På mitt gym har de pass med Body pump och Body Combat. Vad menar de med det?
    Jag har för mig att du en gång dissade någon träningsform som fokuserade på mjölksyreträning. Hette inte det Body XX, eller minns jag helt fel?

    SvaraRadera
  2. Brännvinsost, Whiskycheddar och Potkees!

    SvaraRadera
  3. Lena: Body combat har jag aldrig testat men det ska vara någon slags gymanpassad kampsportsträning. Kan kanske vara kul, eller lite mesigt, typ boxas i luften. Det ser ju knappt okej ut när folk som kan boxas på riktigt gör det.
    Ja, jag är skeptisk till Body pump. Jag tycker att det är för länge att köra bicepsövningar i en hel låt. Man får lätt mjölksyra (om man har för tunga vikter) och jag gillar inte mjölksyra. Dels för att det inte är skönt, och dels för att det blir svårare att hålla rätt teknik. Har man för lätta vikter så blir det ju inte så effektivt, så det är en balansgång.
    Men sen finns det ju de som anser att mjölksyraträning kan vara effektivt, för att flytta gränsen för när man får mjölksyra. Fast det är främst folk som tävlar som behöver det tycker jag. Som vanlig motionär finns det ingen anledning att träna så.
    För mig finns en fördel med Body pump, och det är att det är instruktörslett. Jag får lära mig teknik, och framför allt är det någon som säger till mig vad jag ska göra. Svårt att såsa på samma sätt som jag gör om jag styrketränar i gymmet.
    Testa vetja! Om det finns nåt pass när jag är nere kan jag hänga med.

    SvaraRadera
  4. Christer: Mums, mums...Potkees? Det måste jag kolla upp.

    SvaraRadera
  5. Aha! Något att testa. http://sv.wikipedia.org/wiki/Potkes

    SvaraRadera
  6. Apropå Potkes och Wikipedia:
    allt som fylls på med ost och alkohol efter hand har en poäng.

    SvaraRadera
  7. nä, nu vänder det sig i min mage....

    SvaraRadera
  8. ostsnaps he he.... ?!! ;-)

    SvaraRadera