3 februari 2010

Age ain´t nothing but a number

Man kan undra vem som är äldst. Eller klokast. Eller om en bara är lillgammal och den andra pubertal.
Linda Skugge: BMI 18.


6 kommentarer:

  1. Jag hajar inte Skugge, sur, bitter, nedvärderande och allmänt dömande. Kul karriär.

    SvaraRadera
  2. Varför kan man inte klistra in text i dina kommentarer? Linda vinner ju lätt! Kan inte du göra så att när man klickar på en länk i din blogg så kommer man till ett nytt fönster istället för att lämna din blogg för gott?

    SvaraRadera
  3. Jag kände spontant att jag mådde illa av Skugges inlägg medan Bellas var lite för mycket riktat till självsvältande unga tejer. Jag är extremt känslig när det kommer till sånt som har med mat och vikt att göra. Att tjata om BMI 18 får mig att må dåligt eftersom det inte är ett BMI jag skulle kunna nå ens med mycket vilja och ansträngning. Sen finns det ju en poäng i att inte släppa taget om sig själv och "svulla till sig" bara för att man blir äldre och får barn.

    SvaraRadera
  4. Undrar vad Skugge gör när hon har kul? BMI är ju inget mått på hälsa precis, vilket bör vara det viktigaste när det gäller ämnet vikt.

    SvaraRadera
  5. Alternativen: fet 45-åring eller BMI 18. Inget mellanting finns?

    Får jag inte ligga på för just mig bekväma BMI 23 är jag hellre fet.

    Jag är glad att jag inte har något behov av Bellas lista. Det mesta av det där kommer oftast naturligt för mig. Men inte alltid. Fan, nu blev jag deprimerad.

    SvaraRadera
  6. Christer: Du är inte ensam om det.
    Marianne: Har ingen aning om varför det inte går att klistra in text. Eller hur man gör för att öppna i nytt fönster. Men jag hoppas verkligen att du inte lämnar min blogg för gott! Kursen i digitala medier börjar på lördag, jag kanske lär mig nåt?
    Lina: Framförallt är det ganska onödigt att hänga upp sig på BMI.
    Petra: Nä, BMI känns väldigt 1990.
    Lena: Jag hoppas verkligen att det finns mellanting, annars vill jag inte bli 45 år. Och det är också en deprimerande tanke.

    SvaraRadera