7 november 2011

Missa inte...

...nya numret av GI & hälsa! Finns i butik till och med fredag. Jag har skrivit om ballongmagar - och vad som kan hjälpa mot dem, och testat mellanmålsbars. Eller ja, det var ett härligt och tålmodigt gäng som fick trycka i sig tio olika bars. Så stort tack till dem för att de åt och tyckte till!

4 kommentarer:

 1. Alltså. Jag tycker du skriver jävligt bra grejor. Det mesta är intressant. Alltid välskrivet. Gillar när du skriver om relationer, om träning, gillar att du ger mig pisk när jag har fördomar om GI.
  Men det här med ballongmagar. Hur ofta skriver du om det egentligen?

  SvaraRadera
 2. Som min kollega Karin en gång sa till mig: "Det du inte vet om ballongmagar är inte värt att veta".
  Vet faktiskt inte hur många artiklar om oroliga/svullna/bråkiga magar det har blivit. Men det är ju det väldigt vanligt problem så det känns ständigt aktuellt. ungefär som vädret och börsen på nyheterna.

  SvaraRadera
 3. Alltså (det är min inledning när jag misstänker att du kommer visa mig fel igen...). Alltså. Jag tycker ibland att jag har ballongmage. Men i mina klarare stunder misstänker jag att det helt enkelt är min egen omskrivning för att jag har fett på magen. Det är ju inte så att min mage hade varit platt om den så saknade varenda gas och bubbla....?

  SvaraRadera
 4. Hmm. Det är ju inte så att det finns någon definitiv definition på ballongmage. Eller IBS om vi ska vara lite medicinska. Men det handlar ju inte bara om utseende, utan också om funktion.

  SvaraRadera