31 mars 2011

Många rundor måste det bli

För nu har jag anmält mig till Vårruset och sen... Tjejmilen. Jajamensan, nu blir det till att jogga hela sommaren. Och om några månader eller så kanske jag kan gå över till att säga löpning. Att säga joggning är tydligen sååå 80-tal upplyste en vän mig om. Men löpning låter som man springer fort, så än så länge säger jag joggning.

8 kommentarer:

 1. Håller helt med dig. Jag joggade häromdagen, för andra gången frivilligt i mitt liv. Ofrivilligt har jag också nästan alltid lyckats undvika det, men i nian hotade gympaläraren med att jag inte skulle få betyg om jag inte sprang tre kilometer åtminstone en gång under hela skoltiden.

  SvaraRadera
 2. Haha, ja jogga kanske är lite 80-tal, vi kan väl slänga in "power" och uppgradera det lite? Powerjogga. Mm, skulle kunna funka.

  SvaraRadera
 3. Hoppas det går bra, själv har jag försökt i tre år att börja Springa som jag säger. Men det tar alltid stopp efter ca 4-5 km. Jag bygger upp det sakta och säkert men jag får så ont i benen så det inte går att fortsätta. Det värsta var att det även kom när jag åkte längd. Efter mycker vila (några månader) kunde jag dock åka längd igen utan problem.

  Vill så gärna springa men jag är så rädd att jag skall få problem igen.

  Kan nämna att jag provat allt, nya skor, speciella strumpor etc, bara idrottsläkaren som fattas men den funderar jag att gå till.

  Ja ja.. Vad jag ville få fram är Lycka till och hoppas du inte få några problem. Jag är mer avundsjuk på de som kan springa mil utan att få ont än de som har en sprilans ny BMW.

  SvaraRadera
 4. Ja lycka till! Du kommer fixa det bra. F.ö har jag aldrig gillat ordet löpning, det låter som något tikar gör. Får se hur jag gör, men tanken är ju att jag ska springa vårruset!

  SvaraRadera
 5. Lena: Jag har nog förträngt joggandet på högstadiet...
  Jessica: Grymt, vi kör på powerjogg :-)
  MissLinisen: Haha, jag jag kanske får säga springa då.

  SvaraRadera
 6. Kalle: Vad synd att du får ont! Jag tycker absolut att du ska gå till en idrottsläkare eller liknande och kolla upp det.

  SvaraRadera
 7. Tips till Kalle: börja simma crawl! Då får du ingen värk men en starkare och snyggare kropp (från nacke till tår)! Manliga simmare är så fina att vila ögonen på! #yum-yum-ögongodis#

  SvaraRadera
 8. Marianne: Crawl är kanske en bra ide, får ta mig en funderare.

  Ses kanske i Åre, skall dit denna helg med (såg på din blogg att du skulle dit :)

  Elin: Om det kommer när jag skall prova springa inom kort så kommer jag gå dit. Har dock köpt en ny sula som jag läste att man skall på ditt senaste inlägg.

  SvaraRadera