7 oktober 2012

En stjärna har fallit

Jag har haft mitt tandsmycke, en liten guldstjärna, sedan typ 1999. Jag skaffade den när jag tränade sports-aerobics (en typ av tävlingsaerobic, tänk en kombo mellan aerobic och gymnastik). En tjej som jag tränade med var tandläkare och hade själv ett tandsmycke. Det var hos henne jag fick min guldstjärna. 

I drygt 13 år har den varit en del av mig. Den har suttit där så länge att jag själv till slut inte tänkte på den. När nya bekantskaper sa "Vad har du på din tand?" trodde jag oftast först att jag hade nån matrest mellan tänderna. Tills jag en sekund senare förstod att de menade tandsmycket. "Det är för att påminna mig om att jag är en stjärna" brukade jag säga.

Men nu har min stjärna fallit. Guldstjärnan har fallit...av. Är det nu det börjar gå utför för mig?


9 kommentarer:

 1. Alla möjligheter som öppnar sig! En stjärna någon annanstans på dig? Eller något annat på tänderna?

  SvaraRadera
 2. Jo, nya möjligheter såklart! Fast lite sorgset, känns som en era är över. Som det här var slutet på mina unga vuxenår då jag var en rising star.

  SvaraRadera
 3. https://www.facebook.com/TwinklesTandsmycken?ref=hl

  SvaraRadera
 4. Hur lossnade den? Ska du sätta in en ny?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kände att det var något skumt med den, den skavde liksom lite. Också pillade jag lite på den och då lossnade den. Vet inte om jag ska sätta dit den igen, sätta dit något nytt eller låta det vara. Har lite beslutsångest...

   Radera
 5. Sätt tillbaks den :-) Om du trivts med den och egentligen inte ville ta bort den, så tycker jag du ska ha den framöver också :-)

  Anna från gbg...

  SvaraRadera
 6. Är du inte en rising star längre så betyder det ju bara att du är en stjärna. Lätt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa du! Jag ska försöka komma ihåg det.

   Radera