30 juli 2011

Nöjet i Vassbacken


Natten till idag har vi sovit i Vassbacken. Där låg vi i gästhamn bredvid en camping och där fanns en restaurang. Gårdagens stora höjdpunkt var att svärfar och sambo mötte upp oss. Perfekt, tänkte vi, då bjuder vi dem på middag på restaurangen. Det såg ju dessutom ut som ett populärt ställe. Det kom bara mer och mer folk när vi satt där. Till slut förstod vi varför. Det var en man som skulle uppträda. Först gissade vi på att han skulle sjunga. Han var från Falköping. Han var pastor. Han skulle inte sjunga. Han skulle, som han själv uttryckte det, kåsera. Då fattade vi också varför medelåldern på publiken var typ 80 år.

2 kommentarer:

  1. Kul och följa din blogg om båtlivet på Göta kanal! Den ger mig igenkännande leende fast som cyklist! Vi cyklade Sjötorp-Tåtorp för några veckor. Stannade och åt lunch i Vassbacken. Fantastisk semester både på cykel eller i båt! Lycka till på den fortsatta färden! Lory

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket! Ja, visst är det härligt att kanalen är så bra för både båtfolk och cyklister. Det ser verkligen fint ut att cykla också och det är trevligt med alla cyklister som man möter.

    SvaraRadera