Jag stod en lång stund och stirrade på kaffeautomaten på Expressens redaktion idag. Inte för att jag hade svårt att bestämma mig, jag tar alltid svart kaffe och häller i en liten trekantsmjölk. Nej, det tog helt enkelt en stund innan jag fattade vad "vitt" var. Tidigare stod det mjölk är jag övertygad om. Men jag antar att mjölkpulvret i de där apparaterna är så olikt mjölk att det inte ens får kallas mjölk. Och mjölksubstitut fick väl inte plats på lapparna. Läskigt.
Plusminusnoll = Lite plus och lite minus blir i slutändan plusminusnoll. Det är mitt ordspråk som jag försöker leva efter.
27 juli 2010
Vitt som i vadå?
Jag stod en lång stund och stirrade på kaffeautomaten på Expressens redaktion idag. Inte för att jag hade svårt att bestämma mig, jag tar alltid svart kaffe och häller i en liten trekantsmjölk. Nej, det tog helt enkelt en stund innan jag fattade vad "vitt" var. Tidigare stod det mjölk är jag övertygad om. Men jag antar att mjölkpulvret i de där apparaterna är så olikt mjölk att det inte ens får kallas mjölk. Och mjölksubstitut fick väl inte plats på lapparna. Läskigt.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Visst är det lite lätt motbjudande och det påminner lite om det vi i Sverige kallar choklad.
SvaraRaderaEU vill kalla det nåt i stil med "fettemulsion smaksatt med kakao m m", haha!
=)
Ja, och gelegodis ska vi inte tala om...slaktavfall och massa färgämnen. Isch.
SvaraRaderaMörka chokladpraliner gjorda med bara naturliga ämnen är däremot mums.