
Jag stod en lång stund och stirrade på kaffeautomaten på Expressens redaktion idag. Inte för att jag hade svårt att bestämma mig, jag tar alltid svart kaffe och häller i en liten trekantsmjölk. Nej, det tog helt enkelt en stund innan jag fattade vad "vitt" var. Tidigare stod det mjölk är jag övertygad om. Men jag antar att mjölkpulvret i de där apparaterna är så olikt mjölk att det inte ens får kallas mjölk. Och mjölksubstitut fick väl inte plats på lapparna. Läskigt.
Visst är det lite lätt motbjudande och det påminner lite om det vi i Sverige kallar choklad.
SvaraRaderaEU vill kalla det nåt i stil med "fettemulsion smaksatt med kakao m m", haha!
=)
Ja, och gelegodis ska vi inte tala om...slaktavfall och massa färgämnen. Isch.
SvaraRaderaMörka chokladpraliner gjorda med bara naturliga ämnen är däremot mums.